Selskabsbuffet

Forslag til selskabsbuffet

" Sammensæt jeres ønsker efter smag og behag"
Kød: røget skinke, lammekølle, frikadeller, fjerkræ, ribbensteg og marineret svinekam/nakkekam, indbagt svinemørbrad, culottesteg.
Kartofler: flødekartofler, råstegte kartofler, kolde urtekartofler og kartoffelsalat, kartoffel/pestosalat, bagte kartofler, pommes rösti.
Dressinger: Thousand Island, sauce Verté, purløgsdressing, hvidløgsdressing og olieeddike.
Salater: grøn salat, tomat, ærter, majs, agurk, tomatsalat, brødcroutoner, feta, syltede hvidløg og tzatziki.
Mixede salater: Broccolisalat med bacon, marineret hvidkål/rødløg, blomkål med pesto, tomatsalat, bønnesalat m/feta, grønsalat med frugt og peanuts, chili / banan salat, bulgur m/løg og peber, rødbede/sellerisalat, rødkål/appelsinsalat, coleslaw, gulerodsalat med rosiner, chutney gulerødder.
Brød: oliven, solsikke, timian og valnød.

Priser for overstående er vejledende / eksempel for Hovedret som ta' selv bord.  
2 slags kød, 2 slags kartofler, salatbord el. 3 mixede salater, dressinger og flutes 185 kr.
3 slags kød, 3 slags kartofler, salatbord el. 3 mixede salater, dressinger og flutes 228 kr.

Ønskes tærter som supplement, tillægges en pris på henholdsvis 20 og 25 kr. pr. tilvalg afhængig af varepris. Vi kan f.eks. anbefale:

Tærter: løgtærte, porretærte, rejetærte og grøntsagstærte.

(Ønskes forret og/eller dessert som ta' selv sammen med hovedret lægges priserne for den enkelte ting til.)
Prisen på buffet gælder også ud af huset, og kan ikke fratrækkes rabat. Dog stadig min 20 couv.