Menu A La Carte

Menu
KØKKENET er Åbent  fra kl.18.00 til 19.30
 fra påske til uge 41. Dog kan vi holde lukket hvis der ikke bor gæster på hotellet uden for højsæsonen.
 
 Fra 15 juli til 15 august dog indtil kl. 20.00
 
Derudover kan man som regel spise hos os ved at reserver bord.
 
 I vinterperioden åbner vi gerne for dig 
Så hvis i vil være sikker på der er åbent venligst kontakt os, og vi åbner gerne for jer, også selv om i bare er 2 personer .
Vi forbeholder os ret til kun at tilbyde dagens ret i denne periode, men husk i er altid hjertelig velkommen.
 
RESTAURANTEN LUKKER FØRST NÅR SIDST GÆST ER GÅET
 
Réserver derfor gerne bord og evt. afgiv eventuelt bestilling
pr. telefon 98 225242 på forhånd.
 
Menu eller Bordreservation pr. mail frabedes da disse ikke opdateres dagligt.

Foretter

First courses

Rejecocktail med Hjemmelavet dressing og Frisk flutes  58,00 kr

Prawncocktails with fresch bread

Cappacio af oksefilet på sprødt salat  

Cappacio from Beef filet with fresch salad

Forret serveret uden hovedret eller som hovedret 98 kr

First course served without Maincourse or as Maincourse 98 d.kr

 

 65,00 kr

Hovedretter

Main courses

Dagens hovedret / days main course ( danske retter som varierer  145,00 kr 
hver aften / danischer specialite. diff. every evening )  
   
Stegt Rødspætte med persillesauce og Frisk agurkesalat 155,00 kr
Pan freid plaice med parsley sauce og cucumbre salat  
   
Snitzel of svinemørbrad med pommessauté, smørsauce og ærter. 148,00 kr
Snitzel of pork filet med pommes sauté, peas og buttersauce  

 Fredag, lørdag og Søndag  mod forudbestilling dagen før

Freday, Satursay, Sunday if you order This the Day before

Steak af oksefilet ( 240 - 250 g ) med friske grøntsager

Steak af Beef filet with Fresch vegetables

 

 

215,00 kr 

Alle hovedretter Serveres som ½ portioner for børn under 12 år fra  98-140 kr.
½ size dinner for children under 12 years from 98-140 kr.

Desserter

Desserts

Dagens Dessert (Spørg venligst betjeningen) 50,00 kr
This Days dessert (please ask the waiter)  
   
Pandekager med vanilleis og orangesauce< 55,00 kr

Pan Kage with icecreme and Orangesauce

Banana split

Nougat is med fløde / Nougat eiscreme

 

55,00 kr

55,00 kr

Special menu uge

Diff. every week