Gæstebog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

24 kommentarer

 1. Navm: Petra

  Hallo! Mein Mann und ich waren bei Ihnen zu Besuch. Jetzt wollten wir uns bedanken für den tollen Abend, den wir bei Ihnen hatten. Alles war perfekt – tolles Essen, gemütliches Ambiente, nette Bedienung. Wir kommen wieder! Grüße, Petra & Oskar

  Svar
 2. Navm: Ole Kjuul Kristensen

  Klim Bjerg – langt væk og alligevel tæt på mange oplevelser, natur og kultur.
  Venlig og imødekommende atmosfære. Værtsparret og Konrads forældre som stadig er på banen er klar med en frisk bemærkning og et smil.
  God mad, gode værelser med dundyner og dejlig ro.

  Svar
 3. Navm:

  Dejligt hotel – tak for en god oplevelse!

  Svar
 4. Navm: sonja Klugmann

  Tak for en dejlig uge, hvor der rigtig blev slappet af.
  Et dejligt Hotel uden BØRNE SKRÅL og larm.
  Dejlige værelser, hyggeligt, inde som ude, Kanon god mad.
  kommer helt sikkert igen.

  Svar
 5. Navm:

  It’s so great website, it’s realy orginal and helpful

  visit also mine Przeprowadzki Warszawa

  Svar
 6. Navm:

  Vi var her d. 16. december, og alle var meget tilfredse. Jeg synes man får rigtig meget for pengene. God service også!

  Svar
 7. Navm:

  Vi var rigtig godt tilfredse, da jeg var her sidste år.

  Svar
 8. Navm:

  Tak for et rigtig godt ophold sidste måned! Det var en rigtig god oplevelse at holde fødselsdag hos jer. 🙂

  Svar
 9. Navm: Poul Erik Nielsen, Svendborg.

  Netop hjemkommet efter 4 dejlige dag, på Klim Bjerg. Hvor jeg har hold fødselsdag for den nærmeste familie. Alt fungerede tilfredsstillende, som sædvanlig en rigtig god mad, veltillavet og rigeligt af det.
  Venlig og hjælpsomt værtspar,og hyggelig atmosfære. Vi kommer helt sikkert igen. det var atter en god oplevelse.

  Svar
 10. Navm:

  Var på ophold her med konen sidste år, og vi snakker stadig om det. Det var virkelig lækkert.

  Svar
 11. Navm:

  Fik børnene passet og var på et lækkert weekendophold med manden. Fantastiske omgivelser, personlig og venlig service – og nævnte jeg den helt enormt skønne mad? 10 stjerner, kokkehuer og alt hvad der dertil hører herfra 🙂 Vi kommer igen til vores kobberbryllup!

  Svar
 12. Navm: Jens Troldahl

  Sikke en nytårsmenu vi fik serveret hjemme. Lige til at sætte på bordet. Meget velsmagende og delikat anrettet. Den var efter Adam Prices karekterskala til 10, endda med en pil opad.
  Det bliver bestemt ikke sidste gang vi spiser Conrads mad.

  Svar
 13. Navm: Torben Juhl

  Positiv overraskelse, vi har prøvet en del hoteller efterhånden og kan altid blive overrasket. Utroligt flot hotel med god service. En perle i det nordjyske.

  Svar
 14. Navm:

  Hotellet ser lækkert ud! Og i har virkelig et godt optimeret og meget brugervenligt website! Har i nogle steder man kan følge jer? En facebook-side, en virksomheds profil på Google Plus, et nyhedsbrev eller noget i den stil.

  Det virker som om i kører på content marketing altså hvor i leverer god service/godt indhold, sådan kan jeg også godt selv lide at arbejde 🙂 Med mit eget website om online marketing og iværksætteri: http://alexander-larsen.dk

  – Alexander Larsen

  Svar
 15. Navm:

  fantastiske omgivelser og dejligt sted. mange tak!

  Svar
 16. Navm:

  Vi kom næsten tilfældigt forbi på vej hjem fra Italien og trængte til lidt lækkert – det fik vi både skøn mad, et hyggeligt sted og meget venlig betjening. Ikke mindst carpaccioen var superlækker og fuldkommen autentisk. Tak for det – det bliver ikke sidste gang.

  Svar
 17. Navm:

  At gå ind og spise på Klim Bjerg var en lidt tilfældig oplevelse, men nej hvor var det lækkert. Maden smager rigtig godt og service og kvalitet er i højsædet.

  Svar
 18. Navm:

  Mange tak for et fantastisk måltid forrige uge. Skøn restaurant i skønne omgivelser!

  Svar
 19. Navm: Frank Jensen

  Vil gerne rose det personale der forkælede os 22-10-2011. Man føler sig hjemme når man er på klim gjerg hotel. der manglede ikke det mindste. vil varmt anbefale andre til at prøve det. er en oplevelse for livet. Tusind tak
  mvh Gitte og Frank Jensen. fra Fyn

  Svar
 20. Navm: Lone Holm

  Vil gerne takke kroejeren og hans kone for en dejlig oplevelse, vi var to personer der bare gerne ville have stegte rødspætter. Nu ligger Jammerbugt jo lige ved vandet, så det måtte jo være nemt at finde nogen der solgte rødspætter….MEN nej vi ringede forgæves til flere steder, så kom turen til Klim Bjerg og pling der kunne vi få det, de lavede det specielt til os, da vi var der udenfor åbningstiden. Syntes det er MEGET flot gjort. Ikke nok med vi fik de bedste rødspætter, jeg havde smagt i mange år, nej krofatter tog sig tid til, at fortælle om Klim Bjerg’s historie, hvilket var meget spændende. 1000 tak for en hammer god oplevelse.

  Svar
 21. Navm: Heinz und Gabriele Stünzi /Switzerland

  Liebe Familie Nielsen, es war einfach herrlich bei Ihnen unserern Urlaub von 10.-17.8.11 verbringen zu dürfen. Das Essen war ausgezeichnet. Die Gegend ist traumhaft schön und ihr Hotel ist fantastisch. Wir haben jede Minute genossen. Die Fahrräder, die wir von ihnen zur Verfügung hatten, waren super. So konnten wir alles erkunden, was es bei euch in der Regin schönes und sehenswertes gibt. Die Zimmer sind schön, ruhig und sauber, das Frühstück ein Hit und ihr liebe Familie Nielsen (auch Mutter und Vater!!) seid super nett. Ganz herzlichen Dank für alles. Es war ein toller, erlebnisreicher und erholsamer Urlaub. Herzliche Grüsse aus der Schweiz.

  Svar
 22. Navm: Karin Meyer

  Er netop kommet hjem efter 4 dages ophold sammen med min storebror og min yngste søn.
  Vi har haft alletiders ferieophold. Klim Bjerg er et fantastisk dejligt sted, rolige omgivelser, et sted for børnefamilier, par, ældre ja for alle følte vi. Vi blev taget rigtig godt imod allerede ved bestillingen af vores ophold. Det gjorde at vi virkelig glædede os til opholdet. Min bror har ikke været på ferie i mange år, han bor til dagligt på et bosted, og dette var en mulighed for bror og søster at komme afsted sammen. Og vi må sige – vi blev bestemt ikke skuffede. Vi blev taget rigtig godt imod, fik et dejligt værelse i lyse farver og skønne senge. Maden på hotellet er et helt kapitel for sig selv. Maden var en oplevelse hver dag – og ja det var store portioner, hovedret og dessert hver dag, så vi har faktisk levet som konger. Serveret med et smil og ved flotte borde i et rigtig hyggeligt lokale. Her kræser man for gæsterne – sørger for at alt er som det skal være. Et SUPER OPHOLD for ALLE

  Svar