Festmenuer

Forslag til fest- og selskabsmenuer dette år.

(Alle priser er baseret på en festmenu med min. 25 kuverter bestående af 3-4 retters menu efterfulgt af kaffe og afsluttet med natmad. Menuer serveres i gildesalene og ikke i restauranten.)
Ønskes der f.eks max. 2 retter vil priserne variere en smule.
Middags arrangementer :
Hvis man ønsker 2 - 3 retter evt. efterfulgt af kaffe skal arrangementet senest afsluttes kl. 17

Alle menuér sendes også ud af huset. ( Afhentet samt service tilbageleveres rengjort hos os )
Hvis man vælger min. 2 retter reduceres prisen med 10 %. ( dog min. 25 couv)
Vælger man min. 4 retter ( forret, hovedret, dessert, natmad, reduceres prisen med 15 %. ( min 25 )
Ønskes maden leveret og anrettet arrangeres dette mod tillæg.
Vi forbeholder os retten til ændringer og justeringer iht. eventuelle prisstigninger.

Suppe som forret med hjemmebagt brød

Supper (flere valgmuligheder) 48,00 kr
Fiskesuppe 62,00 kr
Læsø-hummersuppe med hummerhaler og friskbagt brød 78,00 kr

Kolde forretter bestående af kød el. vildt med hjemmebagt brød

Carpaccio af oksekød på salat samt persillepesto 65,00 kr
Røget dyrekølle på sprød salat med ribsgelé 65,00 kr
Parmaskinke med melon og mintgelé 65,00 kr

Forretter af fjerkræ

Muslingeskal med høns i asparges 50,00 kr
Tartelet med høns i asparges 45,00 kr
Hønsesalat på ananas serveret med hjemmebagte flutes 50,00 kr

Kolde forretter af fisk/skaldyr med hjemmebagt brød

Tunmousse på sprød salat 52,00 kr
Tunlagkage med røget laks og rejer 58,00 kr
Rejecoktail med flutes 58,00 kr
Fiskerand med hummersauce og flutes 68,00 kr
Kold torsk på fad med flutes 62,00 kr
Pandekage med røget laks og rejer på persillepesto 65,00 kr
Pandekage med bgt kylling og bacon på persillepesto 65,00 kr
Pocheret laks på sprød salat med purløgscreme 65,00 kr
Røget ørred med spinat og flutes 68,00 kr
Gravad laks/røget laks på surbrød 68,00 kr
Røget laks på svampesauté samt sprød salat 70,00 kr
Fiskeroulade af rødtunge og laks med flodkrebs og advocadosauce 72,00 kr
Fisk- og skaldyrssymfoni med brød og dressing (3-4 slags fisk/ skaldyr) 78,00 kr
Tallerken med løgrom, stenbiderrogn, lakserogn og ristet toast 85,00 kr

 

Varme forretter af fisk/skaldyr

Muslingeskal med kogt og stegt rødspættefilet 56,00 kr
Bagt hellefisk på syltet rødløg med safransauce 68,00 kr
Fiskepaupiette med urtejulienne og safrancrème(rødtungefilet /laksefars) 68,00 kr
Indbagt laks på sprøde urter samt cremet citron-lime sauce 72,00 kr

Hovedretter

Svinekam med rødkål og brunede kartofler 102,00 kr
Svinekam med grøntsager 104,00 kr
Nakke som vildt med Waldorf og tyttebær 105,00 kr
Helstegt svinekam u/svær med champignon og champignonsauce 105,00 kr
Hamburgerryg med grøntsager 105,00 kr
Sprængt svinekam med grøntsager 110,00 kr
Marineret svinekam med bønnesaute samt bagte gulerødder 118,00 kr
Gammeldags kalvesteg med perleløg, grøntsager og skysauce 118,00 kr
Sprængt svinekam med grøntsager 110,00 kr
Kalvesteg stegt som vildt med waldorffsalat samr tyttebær 118,00 kr
Sprængt svinekam med grøntsager 110,00 kr
Kalvesteg stegt som vildt med Waldorff, tyttebær, bønner/bacon 128,00 kr
Sprængt svinekam med grøntsager 110,00 kr
Kalvesteg med friske ristede grøntsager og stegte kartoflerr 138,00 kr
Lammekølle med salat og mintgelé 115,00 kr
** Kalkunbryst med honningsauteret frugt og grønt, broccolisalat 112,00 kr
Farseret kalkun 115,00 kr
Andesteg med rødkål 138,00 kr
Indbagt svinemørbrad med flødesauce og ristede grøntsager 125,00 kr
Culottesteg af okse med ristede grøntsager og whiskeysauce 135,00 kr
** Oksefilet med pebersauce 158,00 kr
** Kalvefilét med årstidens grøntsager og Bearnaise 172,00 kr
** Kalvemørbrad med årstidens grønt og esdragonsauce 185,00 kr
Dyrekølle med Waldorf 185,00 kr
   
Hovedretter markeret med ** kan frit tilføjes en af nedenstående kartofler  
   
Tilbehør:
Flødegratinerede, råstegte, bagte, risolles, hasselbach, og urtekartofler.
 
   
Pga. årlige store prissvingninger på bl.a. okse- og kalvekød
forbeholder vi os retten til prisændringer.
 

Desserter

Desserter anrettet på fade, ( serveres 2 gange ) :  
   
Fløderand med frugter 48,00 kr
Romfromage med kirsebærsauce 48,00 kr
Frugtrand med råcreme 48,00 kr
Omelet én surprice 52,00 kr
Ananasbåd med frugter og råcreme 48,00 kr
Vanilleis med fløde og frisk frugt og årstidens bær 55,00 kr
Rubinsteinerkage 62,00 kr
Islagkage 58,00 kr
Desserter serveret på tallerken ( portionsanrettet ):  
   
Bananasplit med vanilleis, chokoladesauce, flødeskum og mandelsplitter 52,00 kr
¼ ananas serveret med rørt is 52,00 kr
Frugttærte med creme fraiche 50,00 kr
Pære Belle Helene 52,00 kr
Fersken Melba 52,00 kr
Husets hjemmelavede is - ”en virkelig delikatesse” 60,00 kr
Nøddedrøm med udvalg af sorbet- og parfaitis 68,00 kr
Nøddedrøm med udvalg af sorbet og parfait med flamberet bær 72,00 kr
Grand manier-parfait på markronbund med frisk frugt 60,00 kr
Hasselnøddekage med ½ pære og is 64,00 kr
Klim Bjerg desserttallerken med udvalg af små desserter 72,00 kr

Kaffe og the

Kaffe og the med småkager 42,00 kr
Kaffe og the Iflg. desserten eller andet.. 35,00 kr
Kaffe og the med kransekage 62,00 kr
Kaffe og the med hjemmebagt Petit four 52,00 kr
Chokolader sammen med småkager eller petitfour ( Tillæg ) 18,00 kr

Natmad

Supper 48,00 kr
Rundstykker med ost og marmelade (pålæg +10,- kaffe 16,-) 45,00 kr
Boller med pålæg, kaffe og the ( smør selv +5 ) ( ost +10,-) 55,00 kr
Æggekage med bacon, purløg og groft brød 62,00 kr
Hotdogs med div. tilbehør 58,00 kr
Lobscoves med groft brød, smør, rødbeder og purløg 58,00 kr
Ta' selv bord: pålæg, leverpostej, ost, frugt (kaffe/the +16,-) 60,00 kr
Croissanter med kylling eller hønsesalat á part 62,00 kr
Snitter 3 stk. (kaffe +16,-) 65,00 kr

Vine

Husets hvidvin

178,00 kr

Husets rødvin 178,00 kr
Vin ad libitum hvid og rødvin på bordet under hele middagen samt 1  
glas dessertsvin pr. person 185,00 kr
   
Muscatvin fl. 268,00 kr
Port og cherry fl. 268,00 kr
Øl 25,00 kr
Vand 20,00 kr
Velkomstdrink 25,00 kr
Cognac, likør og Bailey's 28,00 kr