Fest Til Fast Pris

Forslag til fest- og selskabsmenuer dette år.

(Alle priser er baseret på en festmenu med min. 25 kuverter bestående af 3-4 retters menu efterfulgt af kaffe og afsluttet med natmad. Menuer serveres i gildesalene og ikke i restauranten.)
F.eks. Serveres hovedret alene beregnes prisen ud fra 138 kr ( Dagens ret ).
Vi forbeholder os retten til ændringer og justeringer iht. eventuelle prisstigninger.

FEST TIL FAST PRIS - MENU 1

Festarrangement til fast pris under middagen:

Vælg selv en menu ud fra følgende:

Forretter, Hovedretter, Desserter, Kaffe og småkager , samt natmad.
Velkomstdrink + Hvid / rødvin ad libitum under middagen ( u. øl og vand ) 1 glas dessertsvin

Pris pr. person: Kr. 460,00

Forretter:
Supper ( Klar suppe, aspargessuppe, karrysuppe.)
Muslingeskal med høns i asparges
Muslingeskal med kogt og stegt rødspættefilet
Tartelet med høns i asparges
Tun mousse på salater samt rejer
Hønsesalat på ananas serveret med flutés
Rejecocktail med flutes

Hovedretter.
Svinekam med rødkål og brunede kartofler
Svinekam med grøntsager
Nakke som vildt med Waldorff og tyttebær
Fyldt nakkefilet med broccoli og majs, samt ½ tomater med flødepeberrod
Gammeldags kalvesteg med perleløg,grøntsager samt skysauce
Hamburgryg med grøntsager
Sprængt svinekam med grøntsager

Desserter.
Fløderand med frugter
Romfromage med kirsebærsauce
Frugtrand med råcreme
Frugttærte med creme fraiche
Omelet én surprice
Ananasbåd med frugter og råcreme
Hjemmelavet Islagkage

Kaffe og the.
Kaffe og the med småkager

Natmad.
Suppe ( Klar suppe, karrysuppe, aspargessuppe )
Rundstykker med ost og marmelade
Boller med pålæg
Frikadeller med kold kartoffelsalat
Pålægsfad med rugbrød, franskbrød, skæreost, marmalade.

FEST TIL FAST PRIS - MENU 2

Festarrangement til fast pris under middagen:

Vælg selv en menu ud fra følgende:
 
Forretter
Hovedretter
Desserter
Kaffe og småkager samt. petitfour
Velkomstdrink
Hvid / rødvin ad libitum under middagen( u. øl og vand )
1 glas dessertsvin

Pris pr. person: Kr. 560,00

Forretter:
Fiskesuppe med frisk fisk samt rejer og friske urter ( flere valgmuligheder efter ønske)
Carpaccio af oksekød på salat samt persillepesto
Røget dyrekølle på sprødsalat med ribsgelé
Pandekage med røget laks, guacamole, salat og rejer
Pandekage med kylling, guacamole, salat og bacon
Kold torsk på fad med flutes
Indbagt laks på sprøde urter samt cremet citronsauce

Hovedretter.
Marineret svinekam med bønnesauté og bagte gulerødder
Kalvesteg med friske ristede grøntsager , bønne-bacon sauté og stegte kartofler
Indbagt svinemørbrad med krydderflødesauce og ristede grøntsager
Indbagt laks med citronsauce og friske grøntsager
Okseculotte med friske grøntsager og krydderkartofler og krydder / esdragonsauce

Desserter.
Rubinsteinerkage
Banana split, med vanilleis, chokoladesauce, flødeskum, samt mandelsplitter
Husets hjemmelavet is ” En virkelig delikatesse”
Omelet én surprice
Grand manier parfait på markron bund, samt friskt frugt
Hjemmelavet Islagkage

Kaffe og the.
Kaffe og the med småkager
Kaffe og the med hjemmebagt småkager, samt petit four ( kransekagetoppe)

Natmad.  ( serveres senest kl 18.00 ved dagsarr. eller kl.  01.00 ved aftensarrangement. )
Klar, karry, eller aspargessuppe
Rundstykker med ost og marmelade og pålæg
Æggekage med bacon purløg samt groft brød
Hot dogs med div. Tilbehør
Croissanter med kylling, eller hønsesalat á part
Ta`selv bord  m/ pålæg, leverpostej, ost, samt frugt .